Ons Verhaal

Wij zijn Linda en Raymond Beelen en zijn in 1996 begonnen met Keramiekland.
Ons bedrijf is begonnen als een uit de hand gelopen hobby.
Image

In het begin was Keramiekland puur opgezet als een hobby-centrum, waar de mensen zelf konden gieten, beelden schoonmaken, boetseren, glazuren en verven.

Toen de animo minder werd van de mensen om alles zelf te maken en liever de beelden kant en klaar kochten hebben we de formule van de winkel omgegooid. Wij zijn van locatie veranderd en hebben Keramiekland opgesplitst in 2 delen. Het winkel/workshop gedeelte, en in het 2e gedeelte is de werkplaats/loods waar de giettafels, ovens, mallen en voorraad staat.

 

In het begin leverden wij ook incidenteel aan enkele winkels in de directe nabijheid. Door sluiting van andere groothandelaren kwam het groothandelsgedeelte in een stroomversnelling. Hierdoor begonnen wij met het leveren aan diverse kleinere keramiek winkels, ZZP's, dagcentra's en andere overheidsinstellingen.

Vanaf oktober 1999 zijn wij in het bezit van een eigen bezorgdienst, hiermee rijden wij regelmatig door Nederland, België en Duitsland. Ook werken wij samen met enkele pakketdiensten zoals o.a. Post NL, DHL, DPD en UPS.

Tevens geven wij diverse verfcursussen/workshops op het gebied van o.a.: Glazuren, onder-glazuren, Fash en Hues, Dry-brushen, boetseren en One-Stroke een techniek van Donna Dewberry!

Linda is certified One-Stroke teacher, en Gare-director.

Maar natuurlijk zijn wij ook een gewone winkel die verkopen aan hobbyisten, particulieren, stichtingen en verenigingen. Ook kunt u geverfde beelden bij ons bestellen. Mocht u keramiek benodigdheden willen hebben die wij niet standaard in ons assortiment hebben, dan kunnen we die meestal wel voor u bestellen.

Ook geven wij advies aan startende ondernemers bij het opzetten van hun winkel of studio.

Mocht u nog vragen hebben over hoe te bestellen, prijsopgaves, levertijden, kortingen of andere vragen, vul dan het contact formulier in, of nog beter kom gewoon eens even langs is het gastvrije Zuid-Limburg.

Vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens .
Linda & Raymond Beelen

Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1

Info Contact

Adres:  Groenstraat-West 54, 6374 JS  Landgraaf
Telephone+31 (0)6 10 88 78 72 of +31 (0)6 53 56 57 51
EmailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.keramiekland.nl

KvK nr. 14053150
BTW nr.   NL804527635B01
IBAN nummer: NL12 RABO 0171 7345 56
BIC nummer: RABONL2U

© 2017 designed by BeeinMedia. All Rights Reserved